HASAN HÜSEYİN MANAK - Okul Müdürü

ÖZGEÇMİŞ

1973 yılında Tavşanlıda doğdu.İlkokulu Arslanbey İlkokulunda orta okulu ve liseyi Tavşanlı Atatürk Lisesinde bitirdi.1995 yılında Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünden mezun oldu.Aynı yıl Kahramanmaraş merkez Eski-Döngel Obasında müdür yetkili öğretmen olarak göreve başladı.Burada 3 yıl çalıştıktan sonra 5 yılda Döngel İlköğretim Okulunda görev yaptı. 2003 yılında Tavşanlıya geldi. Nazmi Sarı İlköğretim Okulu,Ressam Abdullah Taktak İlköğretim Okulunda sınıf öğretmenliği görevinde bulundu.29.Mart.2009 yılında sınava dayalı yönetici atamalarında Arslanbey İlköğretim Okuluna müdür yardımcısı olarak atandı.25.Eylül 2013 yılında yine sınava dayalı yönetici atamalarında Gürağaç ortaokuluna müdür olarak atandı.Orada bir buçuk yıl çalıştıktan sonra 16.12.2014 tarihinde Tepecik Ortaokuluna görevlendirildi.01.08.2023 tarihinde yeniden yönetici görevlendirme kapsamında okulumuzda ki görevine başlamıştır. Hasan Hüseyin MANAK evli ve bir çocuk sahibidir.